Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، این مراسم عصر چهارشنبه با حضور سعادتمند مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های پایه و استعدادیابی وزارت ورزش، رضا گلمحمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، اسکندری رییس فدراسیون بولینگ وبیلیارد اسنوکر، نظر رییس هیئت، روسای حوزه آقایان زرنگار، ایلکا، موسوی زاده، معاونین مدیر کل آقایان شاملو معاون توسعه، ملاجعفری معاون ورزشی و زرگر مدیر توسعه ورزش قهرمانی بهمراه ورزشکاران اسنوکر نوجوان و سرپرستان 26 استان   مشعل المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور روشن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیام نظر رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد اسنوکر در مراسم این دوره از المپیاد اسنوکر کشور  گفت، در این مسابقات ورزشی المپیاد اسنوکر  حدود 90 نفر شامل ورزشکار مربی و سرپرست  در سنین 12 تا 15 سال از  استان های کشور با هم به رقابت می پردازند.

وی افزود، برگزاری این المپیاد علاوه بر ارتقای آمادگی فنی و بدنی ورزشکاران موجب افزایش انگیزه ورزشکاران نوجوان می شود و مسئولان این رشته ورزشی برنامه دارند تا سرمایه گذاری مناسبی برای کشف استعدادهای درخشان ورزشی در سراسر استان و کشور کنند.

رئیس هیئت بولینگ و بیلیارد اسنوکر استان تهران در پایان اظهار داشت، برگزاری این المپیاد موجب افزایش ارائه قابلیت های هیئت بولینگ و بیلیارد اسنوکر استان تهران در میزبانی و برگزاری مسابقات با ظرفیت کامل بالا ارائه نماید.

 

 

 

خبرنگار: سید علیرضا کیایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران استان های کشور مدیر کل ورزش و جوانان استان معاون وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی صدر امروز (چهارشنبه) در مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان دو دوره المپیاد‌های علمی دانشجویی که در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت دانش در دین اسلام اظهار داشت: این المپیاد بر اساس اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۷۵ برای اولین بار با ۶ رشته آغاز شد و تا سال آینده با اضافه شدن رشته مهندسی فناوری نانو به ۲۴ رشته می‌رسد.

وی به مشارکت دانشگاه ها، حمایت بنیاد ملی نخبگان و استادان دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این المپیاد با دو روش؛ یعنی استفاده از آزمون کارشناسی ارشد یا متمرکز و یک روش غیرمتمرکز در مرحله اول برگزیدگان را انتخاب می‌کند. در روش متمرکز ۱۵ برگزیده اول ازمون کارشناسی در ۲۳ رشته ازمون به مرحله نهایی المپیاد راه می‌یابند.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: روش دیگر روش غیرمتمرکز است که دانشجویان ممتاز مناطق ۱۰ گانه کشور معرفی می‌شوند و با هم در ازمون به شکل غیرمتمرکز رقابت می‌کنند و از بین ان‌ها افراد شاخص به مرحله نهایی راه می‌یابند و در رقابتی مانند کنکور سراسری با هم رقابت می‌کنند.

صدر گفت: این آزمون امسال هم اواخر تیر برگزار می‌شود و به طور کلی ۲۹ درصد افراد که در مرحله اول شرکت می‌کنند به مرحله بعد راه می‌یابند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

وی یادآور شد: شرکت کنندگان در سال ۱۴۰۱ در مجموع هزار و ۲۹۸ نفر و در سال ۱۴۰۲ هزار و ۳۲۳ نفر در مرحله نهایی بودند و ۱۱۷ نفر برنده این ماراتن علمی شدند و امروز مدال‌های طلا، نفره و برنز این المپیاد را به خانه می‌برند. همچنین دانشگاه صنعتی شریف با تعداد ۲۸ مدال رتبه اول، دانشگاه تهران با ۲۰ مدال دوم رتبه دوم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۸ مدال رتبه سوم را دارند.

به گفته معاون آزمون‌های سازمان سنجش، برگزیدگان این المپیاد‌های علمی دانشجویی حمایت‌هایی دریافت می‌کنند؛ از جمله بر اساس مصوبه شورای هدایت استعداد‌های درخشان ۱۵ نفر اول هر رشته را در شته مرتبط بدون کنکور در ارشد پذیرش می‌شوند و بنیاد ملی نخبگان هم حمایت می‌کند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش آنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه‌های مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.

همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد می‌توانند در المپیاد‌های علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.

شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته‌های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می‌کنند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر علوم به استعدادهای درخشان: حتی اگر مهاجرت کردید، بازگردید و برای کشور تلاش کنید
  • دولت تامین نیاز قهرمانان ملی را از اولویت‌ها می‌داند
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • تجلیل از ۱۰۰ دانشجوی برتر مسابقات ورزشی دانشگاه پیام نور کرمان
  • بازدید مدیرکل ورزش و جوانان تهران از تمرین تیم ملی ژیمناستیک
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد